Tijdens de Budolessen leren de kinderen o.a. een aantal judogrepen en krijgen ze opdrachten waarin ze hun belemmeringen moeten overwinnen. Aan het einde van het jaar demonstreren de kinderen met elkaar hun geleerde vaardigheden aan hun ouders en krijgen hiervoor ook een diploma.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, zodat wij in een persoonlijk gesprek uw wensen kunnen verwerken in een “op maat” gemaakt plan van aanpak.


Basis- en Voortgezet Onderwijs sportactiviteiten!

BOCA Sports verzorgd vaak diverse sportactiviteiten in het basis- en Voortgezet onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat kinderen sporten en gezond bezig zijn met hun lichaam. Door leuke en leerzame sportlessen proberen wij kinderen zoveel mogelijk te stimuleren, om zelf te gaan sporten. Dat is gezond én voorkomt op een latere leeftijd eventuele gezondheidsklachten. BOCA Sports is een flexibele en enthousiaste (sport)partner, die denkt in kansen en oplossingen. Hierdoor is het voor iedere onderwijsinstelling mogelijk, om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Is het project voor 35, 12 of 6 weken? Is het alleen voor uur? BOCA Sports denkt altijd met u mee!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, zodat wij in een persoonlijk gesprek kunnen kijken naar uw wensen en onze mogelijkheden.